9/12/12

Συμβουλές για περιποιημένα χέρια

Τα χέρια σου πρέπει πάντα να είναι όμορφα και προσεγμένα για να έχεις πάντα μια περιποιημένη εμφάνιση.
Διάβασε λοιπον παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να έχεις απαλά και όμορφα χεράκια!
Πώς θα τα περιποιηθείς: η συνεχόμενη μπουγάδα και οι δουλειές του σπιτιού αφήνουν τα χεράκια σου αφυδατωμένα και ξερά αν δεν τα περιποιηθείς σωστά. 
 1.
Ενυδάτωση:πρέπει απαραίτητα να τα ενυδατώνεις με μια κρέμα χεριών η μια λοσιόν. Αν επιλέξεις σαπούνι φρόντισε να είναι πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά όπως η βαζελίνη ή η μαλακτική γλυκερίνη που δε ξηραίνουν τα χέρια σου.
2.Κρέμες που δείχνουν πιο φωτεινά και νεανικά τα χέρια σου: οι κρέμες που απαλύνουν τα σημάδια γήρανσης ειναι μια πολύ καλή λύση να φαίνονται πιο όμορφα τα χεράκια σου αλλά καλό είναι να χρησιμοποιούνται μέχρι 2 φορές την εβδομάδα και όχι παραπάνω.  
3.Το μανικιούρ είναι το πάν: σίγουρα το επαγγελματικό μανικιούρ είναι πιο εντυπωσιακό και διαρκεί περισσότερο αλλα κι εσύ μόνη σου μπορείς χώρις κόπο και χώρις έξοδα να έχεις πόλυ όμορφα αποτελέσματα και περιποιημένα νυχάκια. Απλα ξέβαψε τα νύχια σου αν είναι ήδη βαμμένα και άφησε τα στο ζεστό νερό για να μαλακώσουν και να απομακρύνεις τα πετσάκια. Άπλωσε το δυναμωτικό νυχιών για να σκληρύνουν και πέρασε μετά το βερνίκι σου  και είσαι έτοιμη!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου